Newborn

De perfecte manier om de eerste momenten met je pasgeborene later ook te kunnen herinneren. Vingertjes, teentjes, wimpertjes... alle details worden vastgelegd. Tijd vliegt. En zeker de tijd met je pasgeboren kind. Dat maakt het extra speciaal om een fotoshoot te doen als ze net geboren zijn. De kinderen zullen zo puur mogelijk worden vastgelegd.

 

Naast de foto's van de baby, kunnen er ook foto’s van en met de ouder(s) worden gemaakt, of met broers en zussen. Hiervoor zijn er verschillende pakketten beschikbaar. In de studio garderobe zijn verschillende doeken, haarbandjes, mutjes en kleding aanwezig om de foto’s compleet te maken. Alles wordt in overleg gedaan.

 

Een newborn fotoshoot kan flink wat tijd in beslag nemen, het is namelijk het fijnst als hij/zij slaapt. We rekenen voldoende tijd, zodat er tussendoor gewoon gevoed en geknuffeld kan worden. De shoot wordt gepland in de eerste drie weken na de bevalling. De kinderen slapen dan nog het langst overdag, worden niet snel wakker en daardoor kunnen we ze in de mooiste houdingen leggen. Na de aanbetaling noteren we de uitgerekende datum. We vragen je dan om ons zo snel mogelijk te verwittigen na de bevalling, dan hebben we voldoende speling om de fotoshoot in te plannen.

 

Een newborn shoot wordt, om te beginnen, meestal gepland tussen de 7e en 20e dag na de geboorte. In deze periode slapen baby's nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Tijdens de shoot wordt alles zo ingericht en gedaan dat het een aangename ervaring is voor de baby. 

 

Duur van de fotoshoot

Ik ga heel rustig te werk en neem overal de tijd voor. Jullie baby staat centraal en ik pas mij daarop aan. Ik zal alles doen om het voor de baby zo aangenaam mogelijk te maken. De veiligheid van jullie kindje staat voorop.

 

Hoe gaat de fotoshoot in zijn werk?

Voordat de fotoshoot begint, krijgt de baby eerst voeding. Met een volle buik valt de baby tevreden in slaap, waarna we beginnen met de shoot. Er wordt ruim de tijd genomen om de baby in slaap te krijgen. Soms kan het even duren, voordat we kunnen beginnen met de fotosessie. Jullie baby neemt de touwtjes in handen en ik pas mij daarop aan. Indien nodig zal er een pauze worden ingelast voor een voeding, om te verschonen of even te knuffelen. Jullie baby heeft de regie. Nooit wordt er een pose afgedwongen. Het is belangrijk te weten dat niet iedere baby elke houding prettig vindt. Pin je dus niet vast op die ene foto.

Tijdens de fotoshoot probeer ik een aantal verschillende poses. Ik werk met doeken waar ik de baby op kan leggen, maar daarnaast heb ik ook een aantal pakjes, haarbandjes en mutsjes waar ik gebruik van maak. Naar gelang het pakket dat is gekozen, zijn er een aantal wissels inbegrepen.

 

Nadat de baby zorgvuldig op de foto is gezet, is het tijd voor eventuele foto's met broertjes en zusjes en met jullie als ouders. Soms kan de planning omgegooid worden en worden familiefoto's als eerste gemaakt.

 

Het eindresultaat

Na de fotoshoot krijg je een selectie van de mooiste beelden. Deze beelden worden professioneel bewerkt, geretoucheerd en op kleur geoptimaliseerd. De levertijd van de foto's is ongeveer 3 weken. Als jullie een babyfoto willen gebruiken voor het geboortekaartje, stuur ik die uiterlijk binnen 48 uur naar jullie op.

 

Laatste tips

Het is een lange zit, dus neem voor jezelf wat te eten mee.

Neem wat speelgoed mee voor grote broer of zus. Voor de familiefoto's is het mooi als jullie zelf lichte kleding aan doen, maar neem ook een zwart shirt of jurk mee voor de studiofoto. Natuurlijk is er in de studio ook een garderobe aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.Magnificent Extraordinary Limitless
€399,- €499,- €649,-
Maximaal 2 uur Maximaal 3 uur 1 dagdeel
foto's van je baby foto's van je baby met broers en zussen het hele gezin
gebruik van doeken gebruik van doeken en kleding onbeperkte kleding mogelijkheden
8 foto's digitaal aangeleverd 12 foto's digitaal aangeleverd 20 foto's digitaal aangeleverd
styling tips make-up en haarstyling voor de volwassenen door visagiste
album tegen meerprijs 15x15 album luxe album

* Bij boeking dient een betaling te worden voldaan van 50%

* Er worden geen onbewerkte foto's aangeleverd.

* Eventuele extra foto’s kosten 20,- per stuk