The Team

Judith Kwasny

Photographer

Ik ben Judith, 33 jaar oud en mama van 2 prachtige meiden. Ik woon samen met mijn man en kinderen in het dorpje Halsteren. Ik ben iemand die de randjes op zoekt & net even dat stapje extra durft te zetten. 

In 2020 ben ik begonnen met mijn fotografie. Ik wist meteen dat ik mij wilde richten op de vrouwen onder ons.  Ik vind het heel speciaal hoe sterk een vrouw kan zijn of kan worden. De verschillende rollen die we aannemen in het leven zoals; mama, echtgenote, maar ook vooral die sterke vrouw die zichzelf soms even kwijt is in dit hectische leven.
Soms vergeten wij, vrouwen, om onszelf  op nummer 1 te zetten. Dit is de reden dat ik jou als prachtige vrouw, met of zonder je gezin, op de foto zet.

 

Ik vind het belangrijk dat je in elke foto terug kan zien hoe iemand is, hoe iemand zich voelt en hoe zij in het leven staat.  Zelf-liefde en moeder-liefde staan dan ook centraal. 
Met mijn fotografie wil ik jou op en top vrouw laten voelen. Ik wil je laten zien hoe prachtig je bent & dat je trots mag zijn op hoe jij je hebt ontwikkeld. 

Lees meer over hoe de shoots te werk gaan op mijn infopagina.

Liefs Judith

 

Make-up artist

Om mijn foto's next level te maken, kan ik niet zonder mijn vaste visagist Esther Proost.

Deze fantastische make-up artist is afgestuurd aan de Mieke Petiet opleiding. 
Zij weet precies welke make-up bij jou past & zorgt voor de extra volume/krul in jouw haar! 

Samen zijn wij een fijn team. We zorgen voor een gezellige en onvergetelijke ervaring, met prachtige foto's als resultaat.